Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2008

Η έκθεση στον ήλιο χωρίς κατάλληλη προστασία είναι ο βασικός λόγος της πρόωρης γήρανσης της επιδερμίδας. Για να αποκτήσετε το μαύρισμα που ονειρεύεστε, μάθετε τα "μυστικά" της ηλιοκαμένης επιδερμίδας και βρείτε το αντιηλιακό που σας ταιριάζει!


Πως μπορούμε να έχουμε όμορφα χείλη εύκολα και γρήγορα ; Ας δούμε μερικές κινήσεις που θα κάνουν τα χείλη μας πανέμορφα και έτοιμα για φίλημα! Ένας εύκολος τρόπος για να διατηρούμε τα κραγιόν μας στη θέση του είναι να απλώνουμε λίγη πούδρα στα χείλη μας σαν βάση , πριν βάλουμε το κραγιόν μας.

Το δέρμα μας χρειάζεται μεγάλη προσοχή και συστηματική ενυδάτωση για να διατηρεί την σφριγιλότητα και τη φρεσκάδα του. Πως μπορούμε να το προστατεύσουμε με μερικούς απλούς τρόπους ;΄Πρέπει να αποφεύγουμε τις εντάσεις και το άγχος. Το άγχος είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της υγείας μας γενικότερο αλλά και του δέρματος μας.Ο ήλιος επίσης βοηθά την διαδικασία γήρανσης.


Μάσκες Ομορφιάς κατευθείαν από τη κουζίνα σας!
Σε συνέχεια του προηγούμενου άρθρου σας παραθέτουμε ακόμα μερικές φυσικές μάσκες ομορφιάς για αναζωογόνηση και ενυδάτωση του προσώπου σας!Μάσκα με ροδάκινο και κονιάκ!Λιώστε ένα ώριμο ροδάκινο σε ένα μπολ και ανακατέψτε το με μια κουταλιά της σούπας κονιάκ.

1 σχόλιο:

george fostiras είπε...

κοριτσια κοψτε τισ ηλιθιοτητεσ.που σασ κατεβηκαν ολεσ αυτεσ οι μαλακιεσ.ακου εκει να κανεισ ωραια χειλη.αφου ξερετε πωσ γινονται τα ωραια χειλη......... GOODBYE..